Toiminta

Yhdistyksemme tarjoaa vertaistukea ja neuvontaa allergiaan ja astmaan liittyvissä kysymyksissä. Koulutetut allergianeuvojat opastavat allergioiden ja astman hoidon toteuttamisessa uusinta tietoa hyödyntäen. 

Yhdistyksestä saat myös tilattua allergia- ja astma-aiheiset luennot tai varata ajan ravitsemusneuvojalle. Ajanvaraus hierontaan nettiajanvarauksen kautta www.fysioterapeuttihanna.com tai sähköpostilla hanna@fysioterapeuttihanna.com tai puh 0503263379. Mainitse yhdistyksen jäsenyys aikaa varatessa!.

Jäsenille on tarjolla paikallisia sekä valtakunnallisia jäsenetuja. Yhdistyksen toimistolla on myynnissä muun muassa pef-mittareita, tilanjatkeita, hengitysilman lämmittimiä sekä siitepölysuodatinkangasta edulliseen jäsenetuhintaan.

TULE MUKAAN PERHETOIMIKUNTAAN Kaipaamme Sinua mukaan toteuttamaan toimintaa tulevalle syys- ja kevätkaudelle. Perhetoimikunta ideoi ja järjestää tapahtumia jäsenperheillemme. Päätät itse, kuinka usein voit ottaa osaa tapahtumiin ja millä panoksella. Sinua tarvitaan, joten ota rohkeasti yhteyttä: info@allergiaturku.com tai p. 040 541 3310. Kehitetään yhdessä kivoja ja hyödyllisiä tapahtumia perheiden iloksi ja hyväksi. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

 

Katso ajankohtaiset: 

kulttuuritapahtumat TÄÄLTÄ

liikuntatapahtumat TÄÄLTÄ

ja koulutukset, luennot ja kerhoillat TÄÄLTÄ

lisää vaihtoehtoja valikossa