Tule mukaan!

Yhdistyksemme perustehtävänä on allergiaa ja astmaa sairastavien elämänlaadun parantaminen. Meiltä saat tietoa ja vertaistukea liittyen allergiaan ja astmaan. Osallistu iltoihin, tapahtumiin ja ryhmiin. Hyppää vapaaehtoiseksi isolla tai pienellä panoksella. Tehdään yhdessä maailmasta helpompi ja mukavampi paikka elellä näiden sairauksien kanssa!
Näiltä sivuilta saat tietoa palveluistamme ja tapahtumistamme.

Tulevat tapahtumat löydät TÄÄLTÄ.Tuhtia tietoa ja oppaita arkeen www.allergia.fi

Hyvä Lounais-Suomen Allergia- ja Astmayhdistyksen jäsen tai kannattaja

Tehokkaita kirurgisia maskeja on tällä hetkellä vaikea löytää kaupoista tai apteekeista. Käyttö on jo pakollista lennoilla ja suurella todennäköisyydellä käyttöpakko laajenee myös Suomessa mm. muihin joukkoliikennevälineisiin. Yhdistys saa luotettavalta maahantuojalta myyntiin erän IIR -tason Kiinassa valmistettuja, testattuja kirurgisia maskeja (nenä-suusuojaimia), jotka auttavat estämään käyttäjältä tulevien suurten partikkeleiden (esim. sylki, lima) päätymisen potilaaseen, työ- tai kotiympäristöön ja ne auttavat suojaamaan käyttäjää altistumiselta verelle ja/tai kehon eritteille potilaasta tai ympäristöstä.

Minimitilausmäärä on 10 kpl. Yhdistyksen jäsenille hinta on 2,00 €/suojain ja ulkopuolisille 2,50 €/ suojain.

Yhdistyksen toimisto on suljettuna COVIR 19-tilanteen vuoksi. Tilaukset voi tehdä sähköpostitse info@allergiaturku.com. Suojaimia voi noutaa sovittuna aikana yhdistyksen toimiston ulkoaulasta. Suojaimet myydään tilausjärjestyksessä. Isoja eriä voidaan toimittaa esim. kotiovelle. Lasku liitetään mukaan toimitukseen.

Yhteydenotot ja tilaukset info@allergiaturku.com
Jäsentiedote 1 / 2020

Uutiset

HUOM! Toimiston henkilökunta siirtyy etätyöskentelyyn 18.3. alkaen korona viruksen takia. KAIKKI tapahtumamme 30.4. asti on peruttu.

HUOM!

Ethän osallistu yhdistyksen tapahtumiin, jos sinulla on kuumetta tai ylähengitystieinfektion oireita!
Jos epäilet koronavirustartuntaa, ota ensin puhelimitse yhteyttä omalle terveysasemalle tai Päivystysapuun.

Turkulaisille tarkoitettu koronaneuvontapuhelin, p. 02 266 2714 on avautunut. Neuvontapuhelin palvelee arkisin klo 8-15. (päivitetty 9.3.2020)

Valtakunnallinen puhelinneuvonta tarjoaa yleistä tietoa koronaviruksesta p.0295 535 535 arkipäivisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 9-15.