Ajankohtaista

Aika: 5.11.2018 klo 18:00 - 20:00 Paikka: Yhdistyksen toimistolla, Aurakatu 22 A 1, Turku
Kampanjamme on käynnissä 17.-28.10.
Nyt on oikea hetki muistella viime kevään vuotavaa nenää ja kutisevia silmiä. Siitepölyallergian siedätyshoito aloitetaan yleisesti tai suositellusti syksyllä ja parhaimmillaan se helpottaa jo seuraavan kevään oireita. Siedätyshoidot jatkuvat yleensä kolme vuotta.
Ampiaisen tai mehiläisen pisto voi olla allergiselle hengenvaarallinen. Suomalaisista noin kaksi prosenttia on pistiäisallergisia. Terveille henkilöille pisto ei ole vaarallinen, mutta tuntuu ikävälle.
JÄSENMUODOT:
Oikein nautittuna auringonpaiste tekee hyvää mielelle ja keholle. Allergia-, iho- ja astmaliitto kokosi myös viisi muuta väittämää auringosta. Asiantuntija Kaisa Toikko vastaa, ovatko ne totta vai tarua.
Ravintoloiden ja kahviloiden erityisruokavaliomerkinnät eroavat toisistaan eri maissa. EU-alueella ravintoloiden ja kahviloiden allergiamerkinnät voivat tarkoittaa päinvastaisia asioita. Monet tarjoilupaikat käyttävät myös omia symboleja.
Allergia-, Iho- ja Astmaliiton tutkimusyksikkö Etelä-Karjalan Allergia- ja Ympäristöinstituutti etsii koteja tutkimukseen.
RSS ATOM