Ajankohtaista

Ampiaisen tai mehiläisen pisto voi olla allergiselle hengenvaarallinen. Suomalaisista noin kaksi prosenttia on pistiäisallergisia. Terveille henkilöille pisto ei ole vaarallinen, mutta tuntuu ikävälle.
JÄSENMUODOT:
Oikein nautittuna auringonpaiste tekee hyvää mielelle ja keholle. Allergia-, iho- ja astmaliitto kokosi myös viisi muuta väittämää auringosta. Asiantuntija Kaisa Toikko vastaa, ovatko ne totta vai tarua.
Ravintoloiden ja kahviloiden erityisruokavaliomerkinnät eroavat toisistaan eri maissa. EU-alueella ravintoloiden ja kahviloiden allergiamerkinnät voivat tarkoittaa päinvastaisia asioita. Monet tarjoilupaikat käyttävät myös omia symboleja.
Allergia-, Iho- ja Astmaliiton tutkimusyksikkö Etelä-Karjalan Allergia- ja Ympäristöinstituutti etsii koteja tutkimukseen.
Allergia- ja astmaliiton neuvonnasta kysytään paljon lemmikeistä ja niiden hankinnasta Koira- ja kissakuume iskevät helposti varsinkin lapsiperheisiin. Mitä tehdä, jos taustalla on allergiaa tai astmaa?
Vaikuttaako astma arkeesi? Murra ajan ja paikan kahleet. Vastaanota upea informaatiopaketti ja käytännön työkalut helpottamaan astmaatikon arkeasi. Tule mukaan Allergia- ja astmaliiton astman verkkokurssille!
RSS ATOM